B(r)log improkuharije
ponedeljek, 21. september 2015
Srnin... hm... ragu? Z gobicami. In divjačinsko salamo.
›
Casserole je tujka, ki označuje cel kup jedi raznolikih okusov in sestavin, katere imajo eno skupno lastnost, in sicer, da glavnina (počasn...
četrtek, 16. julij 2015
Poletni divjačinski falafel
›
Bohdaj čitalec! Ker sezona poletnega lova dosega vrhunec, se spodobi, da fotr Brlogar končno spet objavi kakšen divjačinski zapis. ...
sreda, 8. april 2015
Cioppino - italijansko-kalifornijski brodet
›
Bohdej čitalci! Takšnole "fruti di mare" obaro so menda zakuhali čezlužni italijanski priseljenci v San Franciscu, izvorno pa, ...
ponedeljek, 2. februar 2015
As Good As It Gets
›
Tele orade so delovale kar sveže, pa še, hej, v akciji so jih imeli :) Do perfektnega kosila je sledilo le še nekaj korakov. Brlogar...
nedelja, 21. december 2014
Jagnječja rebra
›
Bohdej čitalec! Vsak kos mesa je za porabit, je dejal fotr, ko je iz zamrzovalnika vzel kos jagnječih rebrc, tistega, manj uglednega poda...
1 komentar:
sreda, 1. oktober 2014
Divjačinski ham-ham burgerji
›
Bohdej čitalec! Kdor ne mara hamburgerja, je čudak. Verjetno se strinjaš. V zadnjem času se je (vsaj v prestolnici) kar razbohotila pon...
četrtek, 7. avgust 2014
Kuhan jezik enoletne jelenjadi
›
Glede na to, da je Brlogarjeva poletna jaga večinoma omejena na sobotne večerne in nedeljske jutranje love med tistimi vikendi, ki jih Brlo...
›
Domov
Prikaži spletno različico