tag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.comments2023-07-28T23:04:56.587+02:00B(r)log improkuharijeAta brlogarhttp://www.blogger.com/profile/17221207633482105673noreply@blogger.comBlogger44125tag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-21906358969455916272023-07-28T23:04:56.587+02:002023-07-28T23:04:56.587+02:00MljaskMljaskAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-60166164083225404102023-07-28T22:34:02.230+02:002023-07-28T22:34:02.230+02:00BljakBljakAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-173736561531453732023-07-28T08:25:20.686+02:002023-07-28T08:25:20.686+02:00Odlično, Tina Gaber bo navdušena nad receptom :)Odlično, Tina Gaber bo navdušena nad receptom :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-56809358898078647512017-12-30T16:37:59.814+01:002017-12-30T16:37:59.814+01:00Po tolikih letih,vidim, da še ni nobenega komentar...Po tolikih letih,vidim, da še ni nobenega komentarja (sploh nisem bil pozoren, da ga lahko oddam) in se javljam z njim.<br />Vsako leto ga naredim po tem receptu. Človek si ne more niti misliti, da lahko pride tako dober! Še tašča ga pohvali. Torej je več kot odličen!<br />Tudi letos sem obiskal to stran in jutri za silvestrovo bo tatarc spet na mizi.<br />Srečno 2018!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06204900386679391956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-36473516399055033352015-01-11T17:44:27.421+01:002015-01-11T17:44:27.421+01:00Sem upošteval tvoj dobrohotni nasvet in apliciral ...Sem upošteval tvoj dobrohotni nasvet in apliciral tvoj recept na mesnata rebrca lanščakinje divjega prašiča in rezultat je bil - za prste polizat....preverjeno z moje strani in validirano s strani mojega kolega in njegove boljše polovice...!!!!!!!!!!sloveniawalkerhttps://www.blogger.com/profile/14026220181584104182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-57163984025113405342014-08-05T15:20:42.578+02:002014-08-05T15:20:42.578+02:00Dobr, da se pri vas tare jelenov....
Jst ga lahko ...Dobr, da se pri vas tare jelenov....<br />Jst ga lahko vidim samo v živalskem vrtu, k nam zaidejo samo po pomoti<br /> ;-)sloveniawalkerhttps://www.blogger.com/profile/14026220181584104182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-74082328657385665842014-08-04T10:31:05.549+02:002014-08-04T10:31:05.549+02:00Me veseli :)
Ta teden pa sledi namig za eksotično...Me veseli :)<br /><br />Ta teden pa sledi namig za eksotično predjed... kuhan jezik enoletne jelenjadi.Ata brlogarhttps://www.blogger.com/profile/17221207633482105673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-37462297790449424772014-08-02T19:36:58.060+02:002014-08-02T19:36:58.060+02:00Zdravo
Jaz sem se pa ravno spraševal kaj naj stori...Zdravo<br />Jaz sem se pa ravno spraševal kaj naj storim s srnjačjim vratom, ki se mi vala v zmrzovalniku že od lanskega leta...no, pa si mi navrgel fletno rešitev...sloveniawalkerhttps://www.blogger.com/profile/14026220181584104182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-70453067555580844872014-07-16T16:42:31.416+02:002014-07-16T16:42:31.416+02:00Seveda, prepečeno in suho meso je osmi smrtni greh...Seveda, prepečeno in suho meso je osmi smrtni greh :) Kar se počitka tiče, kot sem napisal, sam predlagam vsaj 10 minut.Ata brlogarhttps://www.blogger.com/profile/17221207633482105673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-778455554387391852014-07-16T16:41:52.357+02:002014-07-16T16:41:52.357+02:00Avtor je odstranil ta komentar.Ata brlogarhttps://www.blogger.com/profile/17221207633482105673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-3819815114308685282014-07-16T00:21:18.357+02:002014-07-16T00:21:18.357+02:00Zapečena skorica je tam za ustvarjanje kontrasta -...Zapečena skorica je tam za ustvarjanje kontrasta - sočno/hrustjavo, rdeče/rjavo, mesno/pečeno.<br />In mesnega soka ne zadržuje skorica, pač pa sama vlaknasta struktura mesa, ki se pri rezanju seveda podre. Pomaga "rest"<br />"Zapiranje por" pri marsikomu ustvari napačen vtis, da lahko pa potem ubija meso s poljubno količino toplote. Posledica česar je skoraj brez izjeme prepečeno meso na nivoju kartona, pa naj bo govedina, svinjina, divjačina ali perutnina.Anženoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-58854840300943832212014-07-15T23:10:47.738+02:002014-07-15T23:10:47.738+02:00Seveda, "zapiranje por" je poljudno-meta...Seveda, "zapiranje por" je poljudno-metaforičen opis.<br />Vseeno pa postopek ni nesmiseln. Zapečena povrhnjica primerno začinjenega mesa je bistvena za okus in primerno konsistenco.<br />Dejstvo je tudi, da mesni sok steče iz medium-rare stejka, ko ga prerežeš.<br />Zame pač ni boljšega kot "brown on the outside, raw in the middle" :)Ata brlogarhttps://www.blogger.com/profile/17221207633482105673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-43794163522500340042014-03-06T23:13:00.555+01:002014-03-06T23:13:00.555+01:00Hvala za pohvale in nominacijo! Evo, ko najdem čas...Hvala za pohvale in nominacijo! Evo, ko najdem čas, se posvetim tudi liebster anketi :)Ata brlogarhttps://www.blogger.com/profile/17221207633482105673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-4332764223218640382014-01-21T23:07:44.593+01:002014-01-21T23:07:44.593+01:00Same zanimive ideje :). Tule je pa naloga zate: ht...Same zanimive ideje :). Tule je pa naloga zate: http://pravposebnamama.blogspot.com/2014/01/liebster-award-v-novi-obliki.htmlUrska G.https://www.blogger.com/profile/14588646038629851226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-12412130630530472852013-10-03T11:21:25.642+02:002013-10-03T11:21:25.642+02:00Hvala za pohvalo, se bomo trudili tudi v bodoče :)...Hvala za pohvalo, se bomo trudili tudi v bodoče :)Ata brlogarhttps://www.blogger.com/profile/17221207633482105673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-17587904156261564182013-10-02T13:59:48.139+02:002013-10-02T13:59:48.139+02:00Bi pričakoval kako pohvalo članov bloga za nevsakd...Bi pričakoval kako pohvalo članov bloga za nevsakdanjo domislico, pa so očitno sami konvencialisti!!!! Dunajc pa pomfri....Sicer pa, bravo in ne dvomim v to, da je blo slastno...Še več takih kulinaričnih izletov!sloveniawalkerhttps://www.blogger.com/profile/14026220181584104182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-87855165577819972492013-10-01T13:39:43.270+02:002013-10-01T13:39:43.270+02:00Hvala mojster Napo! Za čestitko kot tudi za reklam...Hvala mojster Napo! Za čestitko kot tudi za reklamo.<br /><br />Brlogarji smo čeztedenski stanovalci Brodarjevega trga, tako da mi je divji živelj tod okoli precej dobro poznan.<br />Je pa, k sreči, lov dovoljen le na lovnih površinah izven naselij tako da me zaenkrat še ne boste srečali, kako strašim s toplarco po fužinah :)Ata brlogarhttps://www.blogger.com/profile/17221207633482105673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-23378444572860657212013-10-01T09:14:20.577+02:002013-10-01T09:14:20.577+02:00in, seveda - hlod napotnik, le kako si lahko na to...in, seveda - hlod napotnik, le kako si lahko na to pozabil! - čestitke in vse dobro ob širitvi osnovne družbene celice!napohttp://www.kruhinvino.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-54590543805834976492013-10-01T09:10:08.913+02:002013-10-01T09:10:08.913+02:00ou, yeah! ... nutri - yeah! ... če greš čez most p...ou, yeah! ... nutri - yeah! ... če greš čez most pri moščanski tržnici jih lahko upleniš za celo lovsko družino ... :-)napohttp://www.kruhinvino.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-39837098875836638882013-05-30T12:34:07.660+02:002013-05-30T12:34:07.660+02:00A veš kaj pa jaz dodam še v tole juho - v ponvi po...A veš kaj pa jaz dodam še v tole juho - v ponvi popražim bučna semena. Noro paše zraven. <br />Sicer pa je vreme tako, da bi res sedla ena taka juhica tudi danes. :)<br />lp, Urška K., septembrka :)<br /><br />ps. drugače pa super ideja za blog, stil pisanja me malce spominja na Konzum ;)Urškahttps://www.blogger.com/profile/07741710528832557743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-52410512230759645442013-01-02T16:34:09.203+01:002013-01-02T16:34:09.203+01:00Sprobal,ker nisem verjel preprostosti izvedbe.Že n...Sprobal,ker nisem verjel preprostosti izvedbe.Že nekaj časa me je motila ribica jelenova v zamrzovalniku.Spominu na nepozabno jago,se je pridružil še dober tatarc,in to pripravljen z mesarico.Brlogarju vse čestitke Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-969977358631241732012-11-19T08:59:24.436+01:002012-11-19T08:59:24.436+01:00Tudi ta še čaka na vrsto :) Tudi ta še čaka na vrsto :) Mati Brlogaricahttps://www.blogger.com/profile/11957296912092817932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-32062048316024761952012-11-17T16:07:33.635+01:002012-11-17T16:07:33.635+01:00Muškatna je najboljša v sladicah, najboljša bučna ...Muškatna je najboljša v sladicah, najboljša bučna juhica pa je tista iz hokaidke: tista pa res ne potrebuje nobenih dodatkov. Uspešno eksperimentiranje;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-79720985862779114422012-11-04T12:20:10.797+01:002012-11-04T12:20:10.797+01:00Hvala :)
Hvala :)<br />Ata brlogarhttps://www.blogger.com/profile/17221207633482105673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3719127812012406430.post-91818940948587770742012-11-03T22:59:52.873+01:002012-11-03T22:59:52.873+01:00Super so tile tvoji recepti!Super so tile tvoji recepti!Anonymousnoreply@blogger.com